1.1.2022

Discolle uudet vetäjät, Lilusta kun­nia­jä­sen nro 1

Vuoteen 2022 DISCO K-50 lähtee uusin voimin. Pasi ja Tiina jatkavat Lilun vii­toit­ta­mal­la tiellä ja ottavat jär­jes­tä­jä­vas­tuun.

Vuoden 2022 alusta Lilu siirsi DISCO K-50®:n vetovastuun Tiina ja Pasi Käyhkölle, jotka ovat ahkerasti käyneet K50-diskossa heti vaaditun iän täytettyään.


Lilun lisäksi myös DJ Håkki lopetti vuodenvaihteessa hommat, mutta hänetkin voi jatkossa tavata paikan päältä niin kuin meidät muutkin. Ei duunista, vaan ihan vain hurvittelemasta. Diskojärkkärit ja Lilun enkelit saattavat hyvinkin vielä jeesata Pasia ja Tiinaa, mutta ensi vuoden puolella tulette tapaamaan myös monia ihan uusia tyyppejä.


DISCO K-50®:n juju säilyy, musiikki velloo ihan niin kuin ennenkin laidasta toiseen, 60-luvulta tähän päivään. DISCO K-50® pysyy oman sorttisenansa ja saattaa aina välillä yllättääkin.


Ja keitä me uudet vetäjät sitten olemme? Ehkäpä pieni ja lyhyt esittely on paikallaan, nimet ovat Tiina & Pasi ja mekin tapasimme aikoinaan 80-luvulla discossa, Bottan yläkerrassa. Hurmaannuimme toisiimme ja tanssimme yhdessä sinä iltana kolme tuntia putkeen. Siitä asti olemme pitäneet yhtä. Lilu tuli jo 80-luvulla meille tutuksi yhteisten työkuvioiden merkeissä. 


Olemme innokkaita musiikin ystäviä, pidämme eri aikakausien musiikkityyleistä, niin vuosikymmenten takaisista kuin tämän päiväisistäkin. 


Lilu ei tosiaankaan katoa discosta minnekään, vaan jatkaa nyt järjestelyistä vapaana tanssi- ja seurustelupuolella K-50 -kunniajäsenenä numero 1. ”Lilu on tehnyt aivan loistavaa työtä DISCO K-50:n kanssa ja meillä on ilo sekä kunnia jatkaa hänen viitoittamalla tiellä järjestämällä meille yli viisikymppisille tätä mainiota discotapahtumaa, jossa voimme nähdä toisiamme ja tanssia vetävän rytmimusiikin tahdissa.” toteaa Pasi.

1641737557881_mikrofoni%20laajakuva%20orig-me.jpg

DISCO K-50®

DISCO K-50® on noin kerran kuussa Helsingissä järjestettävä disco yli viisikymppisille. Tule tanssimaan ja pitämään hauskaa! Alaikäraja on 50 vuotta ja paperit tarkistetaan ovella.

© 2022. Kaikki oikeudet pidätetään. DISCO K-50® on rekisteröity tavaramerkki.